Du kunne købe en kasse med slik, men skal du forkæle dig selv eller din udkårne lidt ekstra? Smelt din Valentins hjerte med disse chokolade-dækkede jordbær, som kan laves færdig på mindre end en time og som kan laves i forvejen, så du ikke behøver at tilbringe tid til at forberede de lækre jordbær på selve Valentinsdag. Jo, der er masser af Valentinsgaver til ham og for hende, men hvad er mere romantisk (og velsmagende) end chokolade-dækkede jordbær for at fejre dagen?

Hak chokoladen

Det første skridt til at lave chokolade-dækkede jordbær er at grovhakke 100 gram 70% chokolade eller chokoladeknappee – derefter vask og tør 500 gram jordbær (ca. 20 stk).

Smelt chokoladen

Dernæst placer chokoladen i en glasskål og mikrobølgeovn i 30 sekunders intervaller, omrøring imellem, indtil chokoladen er smeltet og glat. Alternativt kan du lave et vandbad over en gryde, hvor du bringer vandet langsomt op i temperatur, mens en skål med chokolade er placeret i vandet.

Dyp jordbærene

Hold ved stilk-enden, dyp jordbæret i den smeltede chokolade, og lad det overskydende chokolade dryppe af. Gentag med de resterende bær, indtil du har mængden af ​​chokolade-dyppet jordbær, som du ønsker.

Placer jordbær på et papir

Overfør de chokoladedypede jordbær på et bagepapir. Når du sætter hver bær ned, skal du glide den 1-2 centimeter til siden for at forhindre dannelsen af ​​en chokoladefod.

Køl dem, nyd dem!

Køl de chokolade-dækkede jordbær indtil udvendig er fast, hvilket vil tage mindst 30 minutter. De vil holde i op til tre dage, dækket til i køleskabet.

Perfekt chokolade-dækkede jordbær

Følg vejledningen ovenfor for at lave et parti drønlækre jordbær på mindre end en time – du kan endda gøre det op til to dage i forvejen! De er perfekte til Valentinsdag, en studenter fejring eller enhver romantisk lejlighed.

Write A Comment