En nuttet vaskebjørn

En længere blogpause betyder ikke, at jeg er stoppet med at blogge. Jeg har blot haft travlt i den rigtige verden og så står det lidt stille herinde. Tralvt bl.a. med årets fastelavnskostumer. Ja, eller egentlig kostume i ental denne gang, for jeg tror, at den store holder lidt pause med udklædningerne. Så må jeg glæde mig til, at det kommer igen.

Den lille er til gengæld helt i sit es med fastelavnskostumer og med at blive fotograferet, som man kan se. Dette års kostume har ikke været den store kreative udfordring. Som vanligt finder jeg i løbet af året forskellige billeder som er til god inspiration. Jeg indrømmer, at jeg er VILD med det her vaskebjørnekostume og fik hende “overtalt” til, at det ville være en god ide. Jeg elsker, at det både er et kostume, men det passer også til en 8 årig, som gerne vil være fin. På billedet var der også en vaskebjørn-bamse, så hun synes, at den hører helt bestemt til kostumet.

Jeg har syet kostumet i sort velour ud fra et mønster til en badekåbe. Jeg har ændrede et par småting: gjort den bredere forneden og smallere i hoften. Jeg har lavet en lukning med et satinbånd, fordi det passede modellen godt.

Halen havde jeg egentlig tænkt mig at snyde med og købe på nettet, men ingen steder kunne sende den til Danmark. I stedet for måtte jeg købe forskellige stykker plysstof og så sy dem samme til en hale. Kanten forneden har også fået en stribe plysstof.

Plysstoffet er også kommet på ærmerne, selvom det var svært at nå med symaskinen. Jeg håber ikke, at jeg skal lave noget med plysstof lige foreløbig, for det føles som om jeg har indåndet en hel del. Endelig så har vi sat to pelskugler på kjolen, i to forskellige længder helt efter indehaverens eget ønske. Nu er der bare tilbage at vente til fastelavn. Svært, når det falder så sent i år.

Godt at hun så kan fordrive tiden med sin nye vaskebjørneven. Selvom det godt nok ser ud til at den photobomber hendes billede.

Kommentarer

  1. Sus siger:

    Ajjjjj altså – fantastisk! Så gennemført! Og hvor det ser flot ud til hende. Aldrig har jeg set så smuk en vaskebjørn. Ka ikke vente til F vågner og ka se billeder. Knus fra København

  2. Sikke dog en bedårende dejlig vaskebjørn.
    Kan godt forstå det er svært at vente med at lufte kostumet :)

Skriv en kommentar

*