Mini versioner

Så er der flere billeder fra Castello konkurrencen. Den sluttede i går og jeg nåede i alt at oploade 9 billeder. Det øverste billede her er firkanter af butterdej med en pære, blåskimmelost og rosmarin. De er supernemme at lave og jeg synes altid det er sjovt at se, hvordan dejen hæver, når den kommer ind i varmen.

Et andet billede er det her med minitortillas. Billedet er ikke det bedste, men det er retten tilgengæld. Jeg har trukket små cirkler af tortillas ud med en form. Jeg har revet Castellos Reserva Herrgård over, lagt asparges på og krydret med frisk peber. Efter en tur i ovnen til osten er smeltet og tortillaen er sprød, har jeg lagt små skriver af minisalami på. Nu venter vi til på fredag, hvor vinderen af hovedpræmien findes.

Kommentarer

  1. B siger:

    Krydser fingre. KHB

Skriv en kommentar

*