Den friske ost

Mange af de billeder jeg har deltaget med i Castellos konkurrence indtil i dag har været af ost, der er bagt. Måske fordi mange af dem passer godt til noget sødt bagværk. Eller måske fordi udfordringen er større. I dag har jeg deltaget med et billede af salat wraps med røget laks og sprøde grøntsager i strimler. I bunden har jeg smurt et lag flødeost med krydderurter. Til sidst er de drysset med sesamfrø.

Der er tre dage tilbage af konkurrencen. To af billederne her jeg lavet, så de venter bare på at blive oploaded. Det sidste skal jeg til at lave og det er lidt af en udfordring, så jeg er spændt på, hvordan det ender. Stay tuned…

Kommentarer

  1. Marina siger:

    Super lækkert billed. Glæder mig til at se de næste to.

    • Teresa Egballe siger:

      Tak Marina, dejligt at have dig tilbage. Nu er alle billederne på, så er det bare at krydse fingre.

Skriv en kommentar

*