And the winner is….?

Jeg skylder vist et svar. Da jeg tog på arbejde fredag den sidste dag inden jul, var det med en skæven til telefonen hele dagen. Og heldigvis ringede de fra Arla og fortalte, at de havde valgt mig som vinder af deres Castello konkurrence. Jeg nåede at deltage med ni forskellige billeder og vinderbilledet blev det her af en galette med brie og blåbær. Jeg skylder også en opskrift, som kommer på bloggen inden længe.

Så nu venter en tur til San Sebastian for Freelancefotografen og mig. Vi skal overnatte på et fem stjernet hotel og ikke mindst spise på den tre stjernede Michelin restaurant Arzak. Alene billederne fra San Sebastian får mig til at drømme. Nu skal de næste par uger bruges på at nørde viden om byen, så vi kan planlægge turen. Så har du et tip eller to fra byen, så hører jeg meget gerne fra dig.

Kommentarer

 1. Velfortjent – med al den energi du har lagt for dagen i deres projekt. Rigtig dejlig tur og rigtig godt nytår.

  Kh. Kristina

  • Teresa Egballe siger:

   Tak Kristina, jeg havde virkelig håbet på at det ville lykkedes og det var en fantastisk før julegave at få. Nu er vi begyndt at forberede os på turen og det er jo den halve nydelse. Også rigtig godt nytår til jer.

 2. Marina siger:

  TILLYKKE. Jeg håber I får alletiders tur.

Skriv en kommentar

*