Mini me

Forleden fik jeg en spændende nyhed i min Facebokeindbakke fra en rigtig dejlig person. Har du set Imercos konkurrence om at lave kostumer til Kay Bojesen aben? Det havde jeg ikke, men med min kærlighed til kostumer, så er det lige mig.

Nu er jeg så gået i gang. Jeg har indtil d. 21. oktober, så der er tid til at komme med et par forskellige kostumer. Popcornbægeret måtte med som en mini version af det kostume, som den store havde på til fastelavn. Det er lavet af et bæger fra rosiner, hvor jeg har pillet folien af. Striberne er lavet af masking tape, som jeg har klippet i strimler. Hatten er lavet af hætten fra en limstift, der alligevel var tom. Jeg elsker de kostumer, der kan laves af ting, der blot skal smides ud.

Du kan se mine og andres kreative kostumer på konkurrencens facebookside.

 

Kommentarer

 1. Hvor er den sød og godt tænkt.
  Kh. Kristina

  • Teresa Egballe siger:

   Tak, Kristina. Jeg kiggede i skuffen med de tørrede frugter og synes med det samme, at beholderen med rosiner lignede et popcorn kostume. Sådan er der forskel på øjnene der ser.

 2. Marina siger:

  Det er faktisk endnu sødere i miniformat. Jeg håber sådan du vinder.

  • Teresa Egballe siger:

   Tak Marina, lige meget hvad har det været hyggeligt at lave. Jeg er spændt på, hvad den store siger til popcornkostumet, når hun kommer hjem.

Skriv en kommentar

*