Sommeren tur retur

Det startede med travl forsommer på jobbet. Så kom flytningen fra lejlighed til hus. Og oven i det var Energi Midt fem uger om at levere internet. Sommerferien fra jobbet er længst forbi og kalenderen er igen fyldt. Alle flyttekasser er pakket ud og vi har indtaget det nye hus. Internettet er kørende og jeg er derfor også tilbage på bloggen.

Pausen blev egentlig lidt længere end jeg har regnet med. Jeg kan se, at flere af jer også har sat bloggen på sommerpause. Tiden ude i virkeligheden har været givet godt ud. Jeg har nu lyst til igen at dele og så synes jeg, at jeg har masser at dele ud af.

Ikke mindst fra vores nye hus. Da vi flyttede fra København til Silkeborg og ind i en lejlighed, vidste vi, at det var midlertidlig. Nu er det endelig tid til at hænge billederne, hvor de skal og ønske sig den lampe, man altid har drømt om. Men desværre er det ikke helt så nemt, som jeg have regnet med. Det kommer der helt sikkert mere om i de kommende blogindlæg. I første omgang er her et billede af huset fra haven. Når jeg ser det, er jeg helt sikker på, at vi valgte det helt rigtige.

Kommentarer

  1. Mormor siger:

    Åh, hvor jeg dog glæder mig til være der igen og se alt jeres arbejde. Tillykke!

Skriv en kommentar

*