Tre, to, en…

© Freelance fotograf Jørgen Egballe - www.egballe.dk

Den ventetid er nu alligevel lang selvom dagene går hurtigt. Endelig er vejret blevet bedre. Vi nyder naturen og glæder os til det nye hus. Om lidt over en måned er nøglen vores. Ja, jeg glæder mig følgelig ikke til, at mælkebøtterne står i min egen have, men til at gå med bare tæer på græsplænen og spise morgenmad på terrassen.

Imens jeg venter har jeg fået tiden til at gå med min egen fødselsdag, en fest på arbjedet og besøg af den mindste nevø og niece. Og så er der blevet løbet lidt. Ikke nok set i lyset af at jeg om 14 dage løber min første halvmarathon med startnummer på. Jeg kender til distancen, men er spændt på hvad et arrangeret løb gør ved mit konkurrencegen. Når det er vel overstået, kan jeg begynde at indstille kikkerten efter et nyt mål…

Skriv en kommentar

*