Når de mørke skyer nærmer sig

I tirsdags løb det traditionsrige Søndersøløb af stablen i Viborg. Hele dagen havde vejret været fantastisk. De forskellige løb blev gennemført i løbet af dagen og da jeg tog ned til søen efter arbejde var det uden paraply og regntøj.

Da løbet blev sat i gang, var det allerede efter 20 m. tydeligt, hvem der ville komme først i mål. Jesper Faurschou, der deltog under sidste sommers OL på marathon distancen, stillede op på for Viborg Gymnasium og HF. De havde samtidig det største hold til løbet, så mon ikke det har været en motivationsfaktor at kunne løbe sammen med ham.

Som forudset før løbet blev det Jesper, der løb med sejren. Og endda i en rekordtid: 17 minutter og 19 sekunder på strækningen 5,7 km. Jeg løber samme rute med kollegerne om fredagen og der er vi indtil videre ikke kommet længere ned end 34 minutter. Mens vi ventede på, at løberne skulle komme i mål, trak skyerne op over søen. Det gav nogle fantastiske billeder med lys på den ene side og mørke skyer i baggrunden. Jeg nåede lige at se Jesper komme i mål, så vente jeg om og gik tilbage til bilen. Jeg tror, at det tog 5 minutter,  men jeg nåede alligevel at blive gennemblødt af regnen og ærgede mig virkelig over, at regntøj og paraply lå i bilen.

Skriv en kommentar

*