Når weekenden går i fisk

Den startede egentlig så godt. Weekenden. Jeg lagde ud med at løbe 15 km. lørdag formiddag. Mit hidtil længste. Jeg startede med at løbe d. 1 april. Ja, eller løbe og gå for jeg har egentlig aldrig været så meget for løb. Jeg har tidligere spillet håndbold og der løber man gerne hurtigt, men til gengæld heller ikke længere end 50-100 m. Jeg ville gerne smide nogle kilo og der er løb nu en gang meget effektivt.

På det halve år er forår blevet til efterår og jeg kan nu løbe de 15 km. uden den mindste pause. 17 kg. er der faldet fra undervejs. Og en hel del muskler er kommet til. Jeg er stadig ikke i mål. Jeg har nemlig i et overmodigt øjeblik udtalt, at jeg satser på min første halvmarathon til næste efterår, så jeg holder ved træningen, selvom det er en udfordring, når det regner så meget.

På min tur i lørdags nåede jeg at løbe ind i tre byger. Ret kraftige byger, så alt mit tøj var vådt og tungt, da jeg kom hjem. Og resten af weekenden har jeg så spenderet i sengen. Feber, ondt i maven og kvalme. Øv, hvor jeg hader sådan en omgang influenza og ikke mindst hader jeg, når sådan en ellers god weekend går i fisk.

Kommentarer

 1. Sussi siger:

  Det er simpelthen så flot, at du besluttede dig for at starte med at løbe og ikke mindst, at du har holdt fast i det. 15 km lyder helt urealistisk i min verden – det er SÅ godt klaret!:) Og 17 kg.! Du må være pavestolt af dig selv, Teresa :-)

  Ærgerligt, at du så er endt med at ligge syg. Vi har også været ramt herhjemme allesammen og i går startede så en ny omgang for mig – jeg ligger endnu engang. Og jeg har ikke engang været ude at løbe i regnvejret..

  Rigtig god bedring!

  • Teresa Egballe siger:

   Tak, det kræver også meget rygrad… Der er dage, hvor jeg simpelthen ikke gider. Det er meget nemt at komme til at kigge på de kilo jeg stadig mangler at tabe og glemme alt om at glæde sig over dem der er væk, men det er selvfølgelig dejligt, at tøjet sidder lidt anderledes og at jeg ikke bliver så hurtig forpustet.

 2. Camilla siger:

  Hvor er det bare surt, håber du snart er på benen igen, så du kan komme i løbeskoen. Synes selv det kan være så svært at komme igang igen når man har holdt lidt pause pga sygdom.
  Super flot både med de 15 km og 17 kg.

  Hos mig er det røget 10 kg af og jeg har været oppe at løbe 10 km – det er ved mine hofter kan holde til lige nu. Vil gerne løbe længere, men jeg skal passe på med ikke at presse mig selv for meget, for så ryger jeg bare tilbage til kun de 5 km max.

  • Teresa Egballe siger:

   Jeg går hele tiden efter ideen om at alt er bedre end at side i sofaen. Det kan godt være, at man forbrænder flest kalorier ved at løbe længere, men hvis en kortere tur gør, at man kommer afsted, så er det trods alt det vigtigste. Super flot med dine 10 kg. Jeg ved at hver eneste kræver blod, sved og tårer. Jeg kan sagtens mærke, at det går lidt langsommere nu, men det er også ok. Det vigtigste er, at retningen stadig er den samme.

Skriv en kommentar

*