Fængslende nemt

Den store var i år faldet for en feminin version af en fange. Jeg havde problemer med at finde stribet stof, som kunne bruges til den slags stramme kjole. Jeg var næsten ved at give op, da vi en dag var i H&M. Der faldt jeg over en t-shirt med de helt rette striber. Jeg købte to t-shirt og efter en tur i vaskemaskinen klippede jeg ærmerne og overdelen af den ene. Jeg syede mavestykket fast forneden på den anden t-shirt, så det passer med striberne. Da t-shirten jo i forvejen var kantet forneden, skulle der ikke gøres mere ved selve kjolen.

I hals og ærmekanterne har jeg syet en fjerboa fra Panduro fast. Jeg afprøvede egentlig også om man kunne sy en kant forneden på kjolen, men så blev kjolen desværre for stram at gå i og jeg måtte pille det af igen.

Ærmerne fra den t-shirt som jeg klippede i stykker har jeg brugt som benvarmere. Fængelskuglen har jeg købt hos Kostumelandet. Jeg ville egentlig have lavet den selv, men Freelancefotografen mente, at det var bedre, at vi købte den. Jeg var ikke nem at overtale, men heldigt at jeg gav efter, når nu vi fik andre ting at tænke på. Den store tilsatte kostumet et par sorte strømpebukser og sko fra skabet.

Egentlig skulle fangenummeret have været en halskæde, men da jeg var en tur i Panduro faldt jeg for de her tal i pap og jeg købte et stykke sort satinbånd, som bare er bundet som en sløjfe i ryggen. Tallene er limet på med limpistolen.

Hatten er lavet af den sidste rest t-shirt fra skulderpartiet. Jeg har limet hatten fast på en bred hårbøjle, som den store havde i forvejen. Det er nok det nemmeste kostume, som jeg nogensinde har lavet. Jeg brugte alt stoffet fra de to t-shirts. Det samme havde ikke været tilfældet, hvis jeg bare havde købt stof. Vi har allerede talt om at genbruge kostumet til Halloween, hvor hun vil være morder. Hvis vi laver huller og revner i kjolen og kommer teaterblod på, så skulle den vist være hjemme. Det er jo dejligt, når de får glæde af kostumerne flere gange. Også selvom hverken morder eller fange er de bedste forbilleder.

Kommentarer

 1. Heidi siger:

  Kære Teresa det er nogle meget meget flotte kostumer. Men det der gjorde mest indtryk på mig var at læse om din far. Jeg håber virkelig han klarer den og det går bedre med ham nu.
  De bedste tanker og ønsker Heidi

  • Teresa Egballe siger:

   Hej Heidi, Tak for din kommentar. Desværre ligger han stadig på intensiv. Jeg tager en dag ad gangen og bliver mindet om, at man skal leve i nuet. Mange hilsner Teresa

 2. Mormor siger:

  Nogle helt vildt flotte og dejlige piger. En blog nu med kalender!!!

 3. Karen Marie siger:

  Så har du igen fået kreeret nogle helt og aldeles fine og kreative kostumer, så seje er dine piger :0) Og trist med din far, sender dig masser af varme tanker.

  Kram Karen Marie

  • Teresa Egballe siger:

   Tak, Karen Marie…. Jeg er jo bare glad for at de stadig vil gå i mine hjemmegjorte kostumer

Skriv en kommentar

*