Blomstrende weekend

I weekenden har foråret banket på døren og forhåbentlig vist, at det er lige om hjørnet. Timer med solskin og varme bekommer mig godt. Jeg har også fået fyldt op på den indre konto. Lørdag havde vi besøg af et vennepar, som vi har glædet os til at se mere til her i Jylland. Jeg kendte den kvindelige del af parret i mange år, da vi begge var singler i København. Hun flyttede til Jylland et par år før mig og en lille kom til hos dem, så jeg er glad for, at de igen er en del af min verden.

I dag har jeg nydt forårets hos min far. Han er hjemme og det ser ud til at bekomme ham godt. Han husker mere og mere, selvom det meste af februar er væk. Han glæder sig over, at vi i mellem tiden er gået fra vinter til forår. Det kan godt være, at det gode vejr kun holder et par dage, men intet fjerner det forår, der blomstrer i mit sind.

Den sidste pose, som jeg fik lavet, minder også om en varmere tid med blomster og farver. Jeg havde egentlig regnet med, at det var den pose, som den lille ville vælge til gave. Derfor havde jeg også gjort plads til, at man kunne skrive til og fra på forsiden. Jeg stiller den i skabet for mon ikke der kommer flere børnefødselsdage, hvor den kan bruges.

Skriv en kommentar

*